שיפודי טופו ברוטב בוטניםהורים למען האקלים28 באפר׳ 2022זמן קריאה 1 דקותעודכן: 4 ביוני 2022מתכון של רוחמה למנגל של יום העצמאותרכיבים:300 גרם טופו קשהירקות לבחירהלרוטב:6 כפות חמאת בוטנים טבעית2 כפות שמן זית1 שן שום כתוש2 כפות סירופ מייפל4 כפות רוטב סויה2 כפיות משחת מיסו בהירה/1 כפית כהה2 כפות שמן שומשום1 כפית ג׳ינג׳ר מגורד (אופציונלי)הוראות הכנה:מומלץ לייבש את הטופו בעזרת מגבת ולספוג את המים.חותכים את הטופו לקוביות יחסים גדולות מערבבים את כל רכיבי הרוטבמערבבים את הטופו עם הרוטב ומניחים לילה במקרר לפחותאפשר להכין את השיפודים על האש או על מחבת פסים
ממרח קשיוממרח קשיו של ורד: משרים כוס קשיו כשמונה שעות - בקערה עם הרבה מים מסננים, ושמים במעבד מזון: - את הקשיו המושרה - מכסים עם מים לכדי כשליש -...